Categories
Новости

Як вибрати сарафан для урочистого заходу?

Вас запросили на весілля чи день народження, але на вулиці спека і одягати ошатну сукню зовсім не хочеться? Тоді вам варто звернути увагу на різні моделі сарафанів. Підібравши таке вбрання грамотно, ви виглядатимете не просто привабливо, а й у точній відповідності до дрес-коду урочистостей. Просто ознайомтеся з наведеними нижче рекомендаціями, і подібні питання більше не будуть у вас виникати. Ви зможете купити літній сарафан для будь-якого урочистого заходу.

Вибір фасону

Перше та основне, на що необхідно звернути увагу при виборі сарафану для свята – це його фасон. Модель не обов’язково має бути класичною або строгою. Це може бути варіант як у стилі «олівець», так і з сильно спідницею, що розкльошує, навіть асиметричною.

Те саме стосується і верхньої частини. Відмінно підійдуть варіанти з опущеними плечима, рюшами, схрещеними бретелями та ін. Головне тут – не перестаратися з відвертістю. Довжина моделі не повинна бути набагато вище колін. Оптимальний варіант – до рівня колін або нижче. Виріз горловини також повинен сильно відкривати область грудей. Якщо раніше подібні моделі вважалися найбільш жіночними, то зараз така мода поступово йде.

Тип тканини

Важливим критерієм вибору є тип матеріалу, з якого пошитий сарафан. Серед потрібних варіантів можна виділити такі:

  • шовк – цей матеріал завжди виглядає дорого, він робить образ легким та повітряним;
  • бавовна – літні сарафани з такої тканини приємні до тіла, вони оптимально підійдуть на сильну спеку;
  • шифон – моделі з такого матеріалу виглядають дуже ніжно та ажурно, вони підійдуть, якщо ви хочете наголосити на урочистості події.

Це лише частина варіантів. Насправді їх значно більше. Але при виборі все ж таки варто зупинятися на матеріалах, які добре пропускають повітря, не електризуються і занадто сильно не мнуться – вони будуть найбільш комфортними для будь-яких випадків.

Підбір кольору

Цей параметр найпростіший – купити літній сарафан для урочистостей можна в будь-якому кольорі. Тут жодних серйозних обмежень не передбачено. Однак вам все ж таки варто заздалегідь поцікавитися у організаторів, чи передбачений якийсь дрес-код на їхньому святі – наприклад, наречена може попросити, щоб на весілля всі її подруги прийшли в пастельних тонах для гармонійної фотосесії.

Де купити гарний літній сарафан?

У пошуках літнього сарафану для урочистостей не забудьте відвідати інтернет-магазин Krisstel. Популярний український бренд жіночого одягу представляє до уваги своїх покупців унікальні моделі на будь-який смак.

Окрім великого вибору, компанія гарантує відмінну якість та розумні ціни на всю продукцію. Доставка здійснюється у всі населені пункти країни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи