Categories
Новини

Організація допомоги: як підтримати тих, хто постраждав від війни?

Триває жахлива війна 2022! Уже минуло понад три місяці, як життя українського народу розділилося на «до» та «після». Трохи оговтавшись після авіаційних ударів та артилерійських обстрілів, благодійна організація «Фенікс» акумулювала свої сили та зібрала команду небайдужих людей, готових допомогти тим, хто цього потребує.

Благодійна допомога – ознака «живого» суспільства

Місія нашої благодійної організації (благодійного фонду) полягає в тому, щоб допомогти тут, зараз і сьогодні, підтримати народ України, який постраждав від російської агресії. Ми прагнемо робити якісні інноваційні проєкти силами професійної команди із залученням волонтерів, меценатів, партнерів та звичайних українців.

Цінності та принципи організації «Фенікс»:

  • прозорість та чесність співпраці;
  • ефективність та професіоналізм;
  • системний підхід до розв’язання проблем;
  • відкритість і розвиток;
  • конкретика та актуальність.

Фонд активно намагається забезпечити постраждалих усім, чого вони особливо потребують – місцем для ночівлі, продуктами харчування, медикаментами, одягом, засобами особистої гігієни. Наші волонтери беруть участь у відновленні необхідної для життя інфраструктури, а також докладають неймовірних зусиль, щоб доставити до лікарень медичні засоби та обладнання.

Особливу увагу благодійна організація приділяє підтримці ЗСУ. Життя українських воїнів – безцінне, саме тому волонтери роблять усе можливе, щоб кожен повернувся живим і неушкодженим. З цією метою фонд проводить збори коштів на закупівлю захисту та техніки, у тому числі бронежилетів, шоломів, військової електротехніки, безпілотних літальних апаратів, машин швидкої допомоги. Додатково закуповує лікарські препарати першої необхідності, спецодяг та взуття, продовольчі набори.

Знаходиться благодійна організація у Львові, але надає допомогу по всій території України. Проєкти фонду підтримуються та реалізуються завдяки постійним або одноразовим внескам чуйних людей, волонтерів, які для збору фінансів проводять різноманітні акції, івенти, гуманітарні заходи.

Сьогодні кожен, кому не байдужа доля нашої держави, має можливість приєднатися до роботи фонду та стати частиною групи благодійників, які прагнуть досягнення соціального добробуту, а найголовніше – миру. Щоб дізнатися детальніше, як допомогти організації, звертайтеся за контактами, вказаними на сайті фонду.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи